2247025433 Δύο Λισκάρια, Λέρος vareladiko.leros@gmail.com

Vareladiko
Καφέ - Εστιατόριο Λέρος

Στην Λέρο και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Δύο Λισκάρια, περίπου 4 χιλιόμετρα από το λιμάνι της Αγίας Μαρίνας, θα βρείτε το καφέ - εστιατόριο μας “Vareladiko” το οποίο σας περιμένει καθημερινά από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ για να σας προσφέρει τον καφέ σας αλλά και ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων.

Το καφέ - εστιατόριο μας βρίσκεται ακριβώς πάνω από την παραλία με μοναδική θέα στην θάλασσα. Στην παραλία έχει τοποθετήσει ξαπλώστρες και ομπρέλες στις οποίες μπορείτε να χαλαρώσετε και να κάνετε το μπάνιο σας απολαμβάνοντας έναν δροσερό καφέ, χυμό, αναψυκτικό αλλά και κάποιο snack. Καθώς η ώρα περνάει και ο ήλιος δύει, μπορείτε να επισκεφτείτε το εστιατόριο μας για να απολαύσετε το γεύμα σας.
 
 
 
 
 

Μαγευτικό σκηνικό
Το μοναδικό σκηνικό με τραπεζοκαθίσματα πραγματικά σε απόσταση αναπνοής από το κύμα και τη εκπληκτική θέα προς τη θάλασσα, σίγουρα θα σας μαγέψει και θα σας αφήσει να ταξιδέψετε ευχάριστα με τις γεύσεις των πιάτων μας.

O αρμονικός συνδυασμός πράσινου και γαλάζιου, σε συνδυασμό με την άψογη εξυπηρέτηση και την παράδοση στο καλό φαγητό, καθιστούν την το καφέ - εστιατόριο μας ιδανική επιλογή για ένα πλούσιο γεύμα ή ένα ρομαντικό δείπνο μπροστά στο κύμα.

Οι γεύσεις μας στηρίζονται στις εξαιρετικές παραδοσιακές συνταγές που συνδυάζονται ιδανικά με τη θαλασσινή αύρα, στα φρέσκα ψάρια και θαλασσινά αλλά και στις άριστες πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε για όλα τα πιάτα μας. 
 
 
 
 
 
 

Διοργάνωση Εκδηλώσεων
Στο εστιατόριο μας μπορεί να πραγματοποιήσετε την εκδήλωση που επιθυμείτε και να είστε σίγουροι ότι οι καλεσμένοι σας θα μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις γεύσεις μας αλλά και από την ζεστή και φιλική προσέγγιση του προσωπικού μας. Γάμους, βαπτίσεις, χοροεσπερίδες και οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση επιθυμείτε έως και 750 άτομα καθιστά.
 
 
 
 
 
Σας προσκαλούμε
Σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε το καφέ - εστιατόριο μας στην Λέρο με την οικογένεια και την παρέα σας για να δοκιμάσετε τις μοναδικές και παραδοσιακές γεύσεις μας και είμαστε σίγουροι ότι θα σας ξανά δούμε.